Mindfulness 8 viikon MBSR-kurssi

Pe 28.9 - 16.11.2018, kello 18.30-21.00

Retriittipäivä lauantaina 20.10.2018, kello 9.30-16.00

Hinta: Yksityisille 345,00€ (sis. alv 24%) Yrityksille ja yhteisöille 345,00€ ( +alv 24%)

Early Bird - hinta 315€

19.8.2018 mennessä ilmoittautuneille

Ilmoittaudu viimeistään 21.9.2018!


Hinta sisältää kahdeksan 2,5 tunnin viikottaista tapaamista sekä yhden harjoituspäivän, meditaatioäänitteet sekä kirjallisen kurssimateriaalin ja ohjaajan tuen. Kurssi maksetaan ennen kurssin alkamista. Ennen kurssin alkua jokainen täyttää ennakkokyselylomakkeen, joka palautetaan ohjaajalle ennen ensimmäistä tapaamista. Näin tulet pohtineeksi asioita, jotka auttavat sinua sitoutumaan harjoitteisiin sekä auttavat ohjaajaa tukemaan sinua kurssin aikana. Lomakkeet ovat luottamuksellisia.

Ohjaaja: Outi Ripatti
Ilmoittautumiset: info@nalada.fi tai puhelinnumeroon 044-2829146

Kurssipaikka: Studio Mandula Kipparinkatu 7, 53100 Lappeenranta


Lisää tasapainoa ja väljyyttä elämääsi

Tällä kurssilla pääset pysähtymään itsesi äärelle, saat konkreettisia työvälineitä kiireen ja stressin avuksi, opit tuomaan tietoisuuden kehoon sekä tunnistamaan paremmin tunteita ja ajatuksia kiireenkin keskellä.

MBSR 8-viikon menetelmä perustuu tieteellisiin tutkimuksiin ja tämä Mindfulness kurssi tuo juuri nuo MBSR-menetelmän hyödyt arkeesi. On todennettu, että juuri  8 viikon ajan ryhmässä sekä kotitehtäviä tehden hyväksyvän tietoisen läsnäolon positiiviset vaikutukset tulevat osaksi arkea ja elämää. Tutkimuksia tästä on jo vuodesta 1979 Yhdysvalloissa mm. University of Massachusetts yliopistossa.

Kurssi auttaa sinua saamaan pysyviä muutoksia elämääsi, tapaasi reagoida ja kokea arkea ja stressaavia tilanteita. Harjoittelun myötä huomaat vähitellen kuinka koet väljyyttä ja helppoutta ja jopa aivosi muokkautuvat (neuroplastisuus). Näin on mahdollista saavuttaa rauhallisempi mielentila, vähentää stressiä, parantaa terveyttään, lisätä myötätuntoa kanssaeläjiä sekä itseään kohtaan.

Kenelle kurssi sopii?

Et tarvitse aiempaa kokemusta meditoinnista tai mindfulnessista. Tunne, että haluat muuttaa elämässäsi jotain ja saavuttaa tasapainoisemman olotilan riittää.


Erityisen hyvin kurssi näyttää sopivan kun:

  • Olet burnoutissa tai koet valuvasi sitä kohti.
  • Keho on mennyt sekaisin stressistä etkä tunne enää voivasi vapaallakaan rentoutua riittävästi.
  • Sinulla on univaikeuksia.
  • Mieliala on jatkuvasti alavireinen.
  • Päätöksenteko on vaikeutunut.
  • Keskittymiskyky on heikentynyt.
  • Sinulla on paniikkikohtauksia.

Huolehdi itsestäsi ja ilmoittaudu mukaan!